Deluxe

Mint sokan mások én is suli bulikon kezdtem szárnypróbálgatásaimat a zenélés terén. Már ekkor látszott, hogy ez az út lehet az én utam.
2001-ben kezdtem megtanulni az igazi diszkózás fortélyait. A legfontosabb ekkor még az volt, hogy megtanuljam, hogyan kell sebességszabályzós cd-játszóval keverni. Mint sok más zenész, én is igyekeztem minél többet zenével foglalkozni.
2003-ban (20 évesen), életemben először a legendás „Vadorzó” diszkó falai között mutathattam meg magam a nagyközönségnek. Látszatni engedtem, hogyan is mozgok a techno világában. A kezdeti sikereken felbuzdulva vásároltam két lemezjátszót, és elkezdtem belemerülni a lemezlovászkodás rejtelmeibe. Ekkor kezdtem folyamatosan warm up-ozni a Vadorzó, Port Side, Cactus és Cocoon discokban.
2007 januárjában nyílt lehetőségem először a Danceport rádió péntek esti mix műsorában élőben játszani. Májusban a sok próbálkozás eredménye az lett, hogy a Next Radiónál kaptam 1 órás műsor időt és ekkor kezdtem el saját mixeket gyártani bootleg formájában.
2007 év végén hivatalosan is a Vadorzó pub Warm up-ja lettem és azóta is sűrűn tevékenykedem ott.
2008-ban kezdtem el kávézókban játszani. Azóta rendszeresen megtalálható vagyok a City Caffeban az Omega Plázában (Tatabánya), és az Oszkar Bárban.
2008 áprilisában megrendezésre került az első RADIO 1 party a Byronban, ahol egész éjjel Matte-val a legjobb zenéket játszottuk a nagyérdeműnek.
Májusban Pesten a Symbol nevű rendezvényteremben mutathattam meg a tehetségemet, aminek a célja az volt, hogy nyáron a Palace-ban zenélhessek.
2008 októberében volt szerencsém a JustMusic.FM „Hot Grooves” című, vasárnapi műsorában zenélnem.
Az idők folyamán volt szerencsém megismerkedni olyan külföldi előadókkal mint Alfred Azzetto, Christian Hornbostel, Nils Noa, valamint hazai előadókkal is, mint: Jolly, Greenfish, Mannel, Max Demand, Mr.Vasovski, Nikola, Belocca, Workidz. Nagyon jó barátságot kötöttem többek között New-Tone-val, Johnny Jr-al, Estee-vel, Joe-val.
Stílusomat tekintve a lemezes táskámban egyaránt megtalálhatóak a lazább Deep House előadók lemezei, és a keményebb House korongok is. A Dance és Club stílusok mellett nagyon közel állnak hozzám a Progressive műfaj képviselői is. Ha pedig igazi hangulatra van szükség, akkor a Funky zenék sem ijesztenek meg, és a mikrofontól sem riadok vissza.
Napjainkban rendületlenül gyűröm a számítógépet. Terveim között szerepel: saját zenék készítése, kiadása esetleg videó-klipek forgatása.

Facebook

Friss Deluxe mixek