KlubbBass DJz

A KlubbBass Djz csapata 2006 szeptemberében alakult meg, amely létrejötte után nem sokkal állandó rezidenciát kapott. 1 évvel később 3 tagra bővült a csapat, majd a harmadik tag produceri munkájának köszönhetően elsősorban magyar remixek és feldolgozások kerültek napvilágra. Természetesen a korral is tartani kellett a lépést, így egy másik project néven – Sunshine State – house munkák is készültek.
Első saját feldolgozásuk 2009-ben készült el a Náksi vs. Brunner páros engedélyével Betty Love „Olyan Mint A Méz” című egykori slágeréből. Hivatalosan is engedélyezett remixeik között szerepelnek dalok a Cascadatól, a „Megasztár 5″ című műsorból ismert Lifejune zenekartól, a Viron Ltd-től, Sterbinszkytől, a Flamemakerstől és a Peat Jr & Fernando valamint az Erős vs. Spigiboy párostól is.
Számos sikeres bulival a hátuk mögött az első igazán nagy megmérettetésük nem is akárhol volt, mint a budapesti Bank Dance Hall falain belül. Azóta a srácok már megfordultak több helyen, és mindenhol sikeresen állták a sarat. Zenéltek már együtt többek között a Náksi vs. Brunner párossal és a német Groove Coverage lemezlovasával – DJ Novussal – is, valamint a közönség kezelésének mentorával Jovanottival (Prince Deejays).
Szettjeiket mindig a közönség igényeihez igazítják, és próbálják a legjobbat kihozni mindenkiből a legjobb slágerekkel. Megállják a helyüket a mai modern house világában is, de igény szerint előszeretettel csemegéznek a mostani és a régi nagy külföldi és magyar hands up / dance slágerek közül is.
A csapat 2010 szeptembertől 2010 december végéig állandó műsorokkal jelentkezett a Mix 8 Tv műsorán is.
2011 májusában a srácok útnak indították Podcastjüket, melyet eleinte heti rendszerességgel töltöttek fel. Majd 10 rész és egy 2 hónapos nyári szünet után szeptembertől 2 hetente jelentkeztek az 1 órás mixekkel, amelyek már az iTuneson is elérhetőek voltak. A sorozat különlegessége, hogy egyedülállóan minden egymást követő rész más és más zenei stílust és arcot mutat meg.

Fontosabb Referenciák:
2007 – Club Of Cameleon (Tapolca), Club Oázis (Ajka), Living Room (Bp.)
2008 – Bank Dance Hall (Bp.), B7 (Bp.), Juno Dance Club (Miskolc-Tapolca)
2009 – Bank Dance Hall (Retropolis) (Bp.), Club Cool (Bp.)
2010 – Club Cool (Bp.), Club Diesel (Bp.)
2011 – Retropolis (Bp.), Living Room (Bp.), Morrison’s Közgáz (Bp.), Kashmir Club (Bp.)
2012 – Living Room (Bp.), Morrison’s Közgáz (Bp.)

Facebook

Friss KlubbBass DJz mixek