DJ Deka

1980-ban született a mérleg jegyében, Mezőkövesden, Deáki Tamás néven.
Tizenöt évesen kezdte el a discozást először még kazettákról.
A kor haladtával már cd lemezről kezdett el dolgozni, ami nagyban megkönnyítette a munkáját. Ebben az időszakban folyamatosan nyomon követte a kedvenc lemezlovasait a rádiókban.
A későbbiek folyamán vállalta A DJ szerepét különböző rendezvényeken, Általános Iskolákban, Gimnáziumokban, farsangi ünnepségeken.
2000-ben sikeres OSZK vizsgát tett, melynek köszönhetően kezdett fellendülni a szakmai sikere. Borsod és Heves megyében rendszeres felkérést kapott, hogy karrierjét egyengesse.
2001 nyarán nap, mint nap Mezőkövesden a Zsóri fürdő területén pörgette a lemezeket. A külföldi vendégeknek oly mértékben elnyerte a tetszését, hogy felkérték Szlovákia egyik disco-jába. Péntek illetve szombat esténként rendszeresen pörgette a korongokat. DJ Deka olyan sikeresen vette az akadályokat, hogy Szlovákia szinte valamennyi disco-jában megfordult, és a mai napig megfordul.
A következő állomás a zenei pályáján, hogy elindította az elsõ kislemezének készítését. Ebben nagyon sokat segített Szatmári István és Moszi. A sok munka és segítség árán megszületett „DJ Deka feat. Gabriella – Nem tagadom” című dala.
DJ Deka szerint egy jó buli titka: Sok jó zene, a whisky és a Fanta!

Facebook

Friss DJ Deka mixek