BassCrasher

Mixkészítői pályafutása közel 10 évet ölel át, ez idő alatt több mint 100 mixet publikált 10 különböző zenei stílusban, amelyek közül a legismertebbek vitathatatlanul a hands up és a magyar dance/house mixsorozatai. Habár 2002 óta foglalkozik mixkészítéssel, az első 3 évben javarészt csak az ismeretségi körében terjedtek el a mixei, később a barátai unszolására, 2005-ben elindította a saját honlapját, innentől kezdve terjedtek el szélesebb körben, és lettek elérhetőek mások számára is munkái, és a BassCrasher művésznevet is ekkor vette fel.
Sikerei: Több amatőr mixverseny és megamixverseny győztese, a C9 hivatalos mixverseny első helyezettje a zsűri alapján, és második helyezettje a közönség alapján.

DJ karrierje 2005-ben indult el, azóta több mint 50 szórakozóhelyen lépett fel országszerte, Budapest és annak vonzáskörzetében rendszeres fellépője volt többek között olyan kluboknak, mint a Bank Dance Hall, E-Klub, Living Room, Silver Dance Club, és Monroe Club.
Sikerei: A Monroe Club és a Showtechnic Hungary tehetségkutató DJ versenyének első helyezettje, az Accus Hangtechnika DJ versenyének második helyezettje.

Zeneíró pályafutása 2006-ban kezdődött, a kezdeti években főként magyar dance és hands up remixeket készített DJ Flame-mel kooperálva, az utóbbi pár évben viszont leginkább trance és house zenéket készít.
Sikerei: Számos hivatalos maxilemezes és online megjelenés, DJ Szatmári – Hazudj még remixversenyének első helyezettje, Dred – Megfordul a föld remixversenyének egyik kiemelt helyezettje, Létray Ákos & Hamvai P.G. – Fény és örvény remixversenyének egyik kiemelt helyezettje.

2009-ben a meglévő mellé egy új projectet indított Oliver Carlsson néven, ami kizárólag csak a trance műfajra koncentrálódik, így azóta párhuzamosan viszi mindkét projectet töretlenül.

Facebook

Friss BassCrasher mixek