ComeTee

Mióta az eszemet tudom a zene éltet. Természetesen a Club zene!
A irányvonal a klasszikus Dance/HandsUp mellette Trance, Hardstyle, House is jöhet.
Nyilván rengeteg változás volt és van hosszú évek alatt.

Először megismerkedtem a klasszikus Dance stílussal a ’90 évek közepétől. Majd a ’00 évek egészen más szeleket hozott és a Dance abszolut átalakult. Mint, ahogyan a szokásaink is és a kazettás rögzítős  – egyedi és megismételhetetlen – korszak után eljött a számítógép az MP3 a digitalizáció az internet féktelen térnyerése. Azonban abszolut javára formálódott a zene, mert a ’00 évek első felében csodálatos maradandó Dance klasszisok születtek. Majd jött a hardabb Dancecore és később a Hands Up!. Imádtam ezt a korszakot. Boldog vagyok, hogy ebben a korszakban éltem legszebb éveimet – 2005-2008-ig rádióztam is –  mert azután minden megváltozott és soha nem is lesz már olyan.

Sajnos a kedvenc stílusaim és korszakom szinte egy csapásra véget ért és a House végérvényesen eluralkodott. Az Electro mánia majd a máig le nem csengő tingli-tangli popHouse. Minden időszakban voltak azért a House táján is jó hallgatós bulis zenék, ezeket gyűjtöttem/gyűjtöm is.

Momentán nálam abszolut viszi a prímet e kategóriában a Dutch/Melbourne. Ezeket azért szeretem, mert jó zúzatósak menetelősek, igazi clubokba való zenék.

Ami viszont olyat képes nyújtani, mint semmi más stílus sohasem, ami elrepít egy más dimenzióba, ami megsimogatja a lelket – a Trance! Ezt viszont csak azok képesek megérteni, akik kellőképp mély lelki világgal rendelkeznek és nyitottak egy gyönyörű emotional  traveling-re.

A legszebb az egészben, hogy mióta a Trance-t megismertem a ’90 évek végén, azóta is töretlenül gyönyörködtet és ezt nem sikerült szertefoszlatni semmilyen gagyi divatmajom stílusnak.

A mai napig olyan meseszép Trance gyöngyszemek látnak napvilágot nem is kis mennyiségben, hogy csupa öröm.

Kicsit bő lére eresztettem, de legalább ebből nyilvánvalóvá válig az elhivatottságom a zene iránt és, hogy mire lehet tőlem számítani ☺

A mixelést hobbyból és zene imádatból űzöm. Nem vagyok hivatásos DJ. Bár még soha nem lehet tudni 😀

Asztali eszközöket nem állt módomban beszerezni, mert sosem voltam ’eleresztve’, meg hát nem is forogtam olyan körökben, ahol megismerkedhettem volna olyanokkal, akik megtaníthatnak. De talán még nem késő azt sem megtanulni. Viszont számítógépes mixelési technikákat az évek alatt megpróbáltam mindig tökéletesíteni és beépíteni megvalósítani azokat a megoldásokat, amiket hallottam. Szóval jópár mixet elkészítettem már. Elsősorban természetesen Dance/HandsUp stílusban. A legnagyobb szériaszámban ’gyártott’ mixsorozatom a Screw The Dance Now.

Ez a mixsorozat hivatott átölelni mindig az aktuális HandsUp/Dance kedvenceket és nem csak a nagy neveket, hanem a feltörekvő új tehetségeket is.

Viszont van sok ötletem, milyen mixsorozatokat fogok készíteni, amiknek legütősebb darabjait mindig szeretném veletek megosztani. Színes a skála, ahogyan föntebb is olvashatjátok ☺

Nagy öröm számomra, hogy 2014-ben bekerülhettem a HDD csapatába, mert ez jó lehetőség számomra, hogy széleskörben megismerjenek és eljusson az üzenet sok emberhez és örömet tudjak okozni megannyi kitűnő válogatott muzikával 🙂

 

Friss ComeTee mixek